982bc24b-4b05-4c43-bd17-e1eae83f80e3

Dinner On The Lake maakt tweede locatie bekend

GENT – Enkele weken geleden kondigde Friends and Fools, de start-up achter het unieke Dinner On The Lake concept, aan dat hun culinair vlot deze zomer in De Pinte zou neerstrijken. Om de spanning erin te houden, deelden ze ook in primeur mee dat er dit jaar voor het eerst een tweede locatie zou bijkomen. Welke dit is, hielden ze geheim… tot gisteren. Naast de locatie in De Pinte kan je de Dinner On The Lake-ervaring nu ook meemaken op het meer van vakantiepark Ter Hills, in Limburg. Via het financieringsplatform WinWinner is Dinner On The Lake bovendien op zoek naar investeerders.

Dit jaar vaart de Dinner On The Lake-ervaring ook richting Limburg. Het gezellige vlot dobbert een hele zomer lang op de prachtige meren van Ter Hills. Dit prachtige gebied, gelegen tussen Maasmechelen en Dilsen-Stokkem, was vroeger een industriële mijnsite, maar de natuur nam het over en vormde het tot een verbazingwekkend natuurpark met meren.

Om de ervaring verder uit te breiden bieden ze het diner ook aan samen met een overnachting in het 4-sterrenhotel Ter Hills. Zo hoeft niemand BOB te zijn en maak je er meteen een uniek weekendje weg van. “We raden aan tijdig te reserveren. In de eerste twee weken werden namelijk al 400 tickets verkocht en de plaatsen op het vlot zijn natuurlijk beperkt”, aldus de organisatoren.

Word investeerder!

Het Gents duo Jeremy Buyle en Angelo Medagoda gaat ook op zoek naar investeerders om hun internationale plannen waar te maken. “We spreiden onze vleugels naar internationale wateren en zijn daarom op zoek naar groeikapitaal via win-win leningen”, aldus Angelo. Investeren kan vanaf € 5000. Geïnteresseerden kunnen meer informatie terugvinden op WinWinner.be. Op woensdag 27 maart organiseren de Gentse ondernemers een investeerdersavond waar ze hun toekomstplannen zullen toelichten. Gratis registreren voor dit evenement kan je via deze link.