verpleeghuis-geld-10-04-2018

Provincie ondersteunt sociaal ondernemerschap met subsidies tot € 20.000

Ondernemers of KMO’s met een creatief idee dat zorgt voor innovatie en/of professionalisering kunnen nu een subsidie aanvragen bij Provincie Oost-Vlaanderen van maximaal 20.000 euro. Voor de realisatie ervan moeten ze samenwerken met een sociale-economie-onderneming. Projecten beperken zich niet tot een specifieke sector, maar hebben vooral een creatief en vernieuwend karakter. 

Gedeputeerde Kurt Moens, bevoegd voor Economie: “De voorbije 3 jaar ontvingen we zeer diverse, waardevolle projecten. Dit succesverhaal zetten we graag verder met een nieuwe oproep. Belangrijk is dat per project minstens één regulier bedrijf en één bedrijf uit de sociale economie de handen in elkaar slaan en samen een hefboom creëren in ondernemerschap. Op die manier krijgt sociaal ondernemerschap een duwtje in de rug”.

Wil je een project indienen en krijg je graag feedback op jouw voorstel? Neem dan contact op met de dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking. Indienen kan ten laatste op 30 september 2019. Het volledige reglement en het aanvraagformulier zijn hier terug te vinden.

Nieuwsgierig naar de goedgekeurde projecten die nu uitvoering krijgen? Bekijk ze hier.