download (1)

Adagio benoemt nieuwe General Manager

GENT – Adagio, een internationale dienstverlener van innovatieve digitale marketing oplossingen, kondigde vandaag aan dat het Stephan Crokaert tot General Manager heeft benoemd. Stephan Crokaert kwam in oktober bij het bedrijf om Adagio door zijn volgende groeifase te leiden in nauwe samenwerking met zijn twee oprichters, Lucas Decuypere en Ben Van Gorp.

Adagio is een snelgroeiend advies- en technologie dienstenbedrijf dat complete, geïntegreerde multichannel marketing-, CRM- en marketing automatiseringsoplossingen biedt voor verschillende industrieën over de hele wereld. Adagio helpt op deze manier bedrijven op de beste manier te verbinden met hun klanten. Het Gentse bedrijf heeft klanten als Akamai Technologies, Boehringer Ingelheim, bpost, Johnson & Johnson, Sanofi, Takeda en nog veel meer.

Ervaren leider

De oprichters kozen met Stephan Crokaert voor een ervaren leider. “Stephan vervoegt ons nu aangezien we een nieuwe groeifase ingaan. Ben en ik begonnen het bedrijf zeven jaar geleden met veel ambitie. Hoewel we trots zijn op waar we Adagio hebben gebracht, hebben we hogere ambities: we streven ernaar onze voetafdruk in de verschillende markten te vergroten”, zegt Lucas Decuypere, CEO van Adagio. “Stephans benoeming tot General Manager zorgt ervoor dat deze groei in ervaren handen is. Hij brengt een hoop ervaring en strategische inzichten uit zijn eerdere functies als Marketing Director en General Manager in bedrijven actief in de internationale gezondheidszorg met zich mee. Deze zullen van onschatbare waarde zijn om ons te helpen bij het cultiveren van onze markten.”

Internationaal erkende speler

“Het zijn spannende tijden voor Adagio en ik ben enthousiast om deel uit te maken van dit getalenteerde team. Ik ben onder de indruk van zowel de strategische en operationele expertise die Adagio-medewerkers tonen bij het begeleiden van hun klanten in hun digitale transformatie”, aldus Stephan Crokaert. “Ik ben blij dat ik dit veelbelovend bedrijf kan begeleiden om een ​​internationaal erkende speler in zijn domein te worden.”