download (5)

Nooit meer teveel isolatie besteld dankzij de online wizard isolo.be

MELLE – Isolo is een initiatief van Bouwkampioen uit Melle, dat al enkele jaren een ruim assortiment bouwmaterialen voor particulieren en aannemers online aanbiedt. Op isolo.be kan iedereen eenvoudig, snel en goedkoop isolatie bestellen zonder zelf uren te zoeken naar de juiste artikelen en hoeveelheden. Je geeft aan wat je wil isoleren (dak, muur of vloer), de gewenste dikte van isolatie, de te isoleren oppervlakte én klaar! Je krijgt meteen de juiste hoeveelheid isolatie en de nodige plaatsingsmaterialen opgelijst die je ook nog eens onmiddellijk kan bestellen en laten leveren op de werf.

Isolo is in het leven geroepen door de familie Leus van Leus Bouwmaterialen en Bouwkampioen om de groeiende vraag naar technisch advies in verband met isolatie en bijhorende plaatsingsmaterialen op te vangen. “Of de stijgende vraag naar advies wordt veroorzaakt door een groter milieubewustzijn, stijgende energiefacturen of de Vlaamse dakisolatienorm die verplicht alle daken van woningen voor 2006 te isoleren tegen 2020, is niet gekend. Wel dat er in het isolatielandschap een digitale gids nodig was om doe-het-zelvers en vakmannen efficiënt en eenvoudig vooruit helpen.”

“Isoleren zal steeds belangrijker worden en de wetgeving steeds strenger. Het innovatieve concept van Isolo komt dus als geroepen”, aldus Olivier en Mathieu Leus. “Isolo is er in de eerste plaats voor aannemers en professionele vakmensen. Daarom zal je enkel de meest professionele en kwaliteitsvolle materialen en producten terugvinden op de webshop.”

Een handige online wizard

Geen franjes, toeters of bellen maar een eenvoudige, handige tool die je helpt bij het berekenen van de juiste hoeveelheid en soort isolatiemateriaal die nodig is voor een isolatieproject. In enkele stappen geef je de nodige specificaties in en vervolgens krijg je alle benodigdheden opgelijst, inclusief aantallen en prijzen. Je kan dus letterlijk in 1-2-3 berekenen en bestellen.

Omdat isolo.be heel scherp kan inkopen, een ruime logistieke vloot én meerdere opslaglocaties heeft, vertaalt zich dat in scherpe prijzen conform de actuele aankooptrend. Bovendien is er een snelle levering, waar dan ook in de Benelux. In België en Zuid-Nederland is die levering zelfs gratis.