3913-img_0046-thumbs

Bumaco Group strijkt neer in Nazareth

NAZARETH – Vanaf 1 januari 2019 heeft Bumaco Group 2 nieuwe vestigingen. Het bestaande Coolair in Duffel, dat reeds 6-jaar geleden overgenomen werd door Bumaco Group, wordt vanaf nu Bumaco Duffel. De expert in koelinstallaties uit Rotselaar opent bovendien een nieuwe vestiging in het Oost-Vlaamse Nazareth. Aan het hoofd komt Mario De noyette, al meer dan 20 jaar een bekende naam in de professionele koeltechniek.

“Coolair in Duffel, sinds jaar en dag al een gevestigde naam in het koeltechnische wereldje, maakt ondertussen al een 6-tal jaar onderdeel uit van Bumaco Group,” zegt Roel Buelens, zaakvoerder van Bumaco Group, met hoofdzetel in Rotselaar. “De beslissing om de naam te wijzigen naar Bumaco Duffel past in onze strategie om ons bedrijf dichter bij de klant te zetten. Zo openen we in januari, bovenop onze vestigingen in Rotselaar en Mellet (Charleroi) ook een nieuwe vestiging in Nazareth, bij Gent. Op die manier hopen we meer vertrouwen en nabijheid uit te stralen aan bestaande klanten, en tegelijk nieuwe klanten en zeker ook nieuwe werknemers aan te trekken. ”

Vertrouwen geven

Manager van Bumaco Duffel, Kurt Olbrechts, is blij met de naamswijziging. “Ons bestaand cliënteel weet dat Coolair al langer deel uitmaakt van Bumaco Group. De naam Bumaco heeft echter wat meer weerklank in onze sector, en helpt potentiële nieuwe klanten vertrouwen inboezemen. We zetten op deze manier ook onze sterkte als groep extra in de verf”.

Bumaco ontstond in 1994 toen Roel Buelens een eenmanszaak startte voor het 24/7 onderhouden en herstellen van HVAC en professionele koel- en vriesinstallaties. De totale bedrijvengroep telt inmiddels meer dan 200 medewerkers. Verschillende nationale supermarkt-, voedings- en brandstoffenketens vertrouwen op onze installatie- en servicedienst voor al hun vestigingen in België.