CC HEFTRUCKS visualisatie 2

CC-Heftrucks bouwt nieuwe werkplaats, showroom en kantoren

NIEUWERKERKEN/AALST – CC-Heftrucks uit Aalst breidt uit met een nieuwe werkplaats, showroom en kantoren. Het bedrijf doet zowel verkoop als verhuur van nieuwe en tweedehandse vorkheftrucks en hoogtewerkers. De Aalterse bouwgroep Van de Walle realiseert het project. 

“De huidige werkplaats was veel te klein geworden en voldoet niet meer aan de hedendaagse normen. We vinden het comfort van onze medewerkers heel belangrijk. Door de constante groei van ons bedrijf en aanwerving van nieuwe werknemers, was een uitbreiding als deze op termijn noodzakelijk”, aldus bedrijfsleider Patrice Vanhalst.

 

Het in 1989 opgerichte bedrijf telt 19 medewerkers. “Ondertussen kunnen we reeds putten uit een verhuurpark van ruim 450 heftrucks, hoogtewerkers en schaarliften en een jaarlijkse uitverkoop van om en bij de 300 machines, zowel nieuw als tweedehands.”

Blikvanger op hoogte

Uniek aan de nieuwe showroom is dat hij zich op 8 meter hoogte zal bevinden zodat hij vanop de E40 zichtbaar is. De showroom moet dan ook dienst doen als echte blikvanger. De heftrucks zullen met een lift tot op die hoogte gebracht worden. Voor het eerst zal ook de volledige voorraad van heftrucks binnen kunnen staan, wat voorheen niet het geval was.

“Ten slotte is het ook een echte meerwaarde dat vrachtwagens voortaan binnen gelost worden, wat veel minder lawaaihinder met zich meebrengt voor de buurt”, geeft Vanhalst nog mee.