download (5)

SBB Aalst neemt intrek in nieuw kantoor

AALST – Het accountants- en adviesbureau SBB heeft haar intrek genomen in een nieuw en modern pand in de Korte Keppestraat nummer 7 in Aalst, Erembodegem. “Deze verhuis was absoluut nodig”, zegt kantoordirecteur Geert Van Meervelt, “Ons vorig kantoor op de Moorselbaan was niet langer afgestemd op onze groei. We zijn immers blijven aanwerven om de toename aan klanten optimaal te kunnen ondersteunen en zo zijn we ondertussen met 18 medewerkers.”

Afgelopen zaterdag zette SBB haar deuren open om deze verhuis te vieren: klanten en zakelijke relaties kwamen massaal een kijkje nemen. “En dat is fijn, dat ze zo geïnteresseerd blijven in onze manier van werken”, gaat Van Meervelt verder. “We zijn dan ook geen boekhouders – pur sang. We handelen als een coach voor de ondernemingen. Klanten willen immers dat we hen aan de hand van hun cijfers op de juiste weg voor de toekomst zetten”, aldus nog de kantoordirecteur.

Digitaal portaal

En SBB speelt in op die verwachtingen. “Onder andere met een digitaal portaal waarop de klant zijn facturen kan aanleveren; die worden bij ons onmiddellijk verwerkt zodat hij steeds actuele cijfers ter beschikking heeft. En wij verrijken die met professioneel en persoonlijk advies. Op die manier begeleiden en ondersteunen we de klant bij het nemen van belangrijke beslissingen”, besluit Van Meervelt.

Naast haar kantoor in Aalst heeft SBB in de provincie Oost-Vlaanderen nog 5 andere kantoren in Beveren, Eeklo, Gent, Lochristi en Oudenaarde. SBB heeft over gans Vlaanderen in totaal 30 kantoren en is gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit, accountancy, omgevingsreglementering en zakelijk-juridisch advies.