lol

Theo & Co, nieuwe start-up in modieuze boxer shorts

NOKERE/MAARKEDAL – Theo & Co is een Belgisch merk, opgericht door neven Louis Vander Stichele en Emile Cras uit het Oost-Vlaamse Nokere en Maarkedal. Theo & Co bestaat uit geweven 100% katoenen onderbroeken met een onzichtbare binnenslip om optimaal comfort te garanderen. Het merk wordt uitsluitend via e-commerce verdeeld. Bestel de nieuwe collectie online en krijg je favoriete underwear binnen de 24 uur bij je thuis geleverd.

Het bedrijf focust naar eigen zeggen op creativiteit, kwaliteit en innovatie. Co-founder Louis Vander Stichele: “Naast de nieuwe collectie van modieuze onderbroeken heeft Theo & Co nog heel wat verrassingen in petto. In 2019 zullen er verschillende nieuwigheden en innovaties op de markt gebracht worden.”

Boxershort met zakken

Zo ontwierpen de mannen van Theo & Co ook hun eigen boxershort met zakken. “Die geeft je de vrijheid van geen broek te dragen terwijl je nog steeds beroep kan doen op handige zakken. De ‘In My Pockets’-boxer is zo de perfecte oplossing om rond te lopen in huis of rustig weg te zakken op de bank”, aldus Emile Cras.

Of je nu een exemplaar voor jezelf wil bestellen of nog op zoek bent naar het ideale kerstcadeau, op de webshop van Theo & Co vind je de hele collectie.