roomer-producent

RoomeR kiest voor Oost-Vlaamse Tonic

GENT/OUDENAARDE – RoomeR, het Gentse aperitief op basis van vlierbloesem, heeft sinds 1 december een splinternieuwe geschenkverpakking op de markt. De RoomeR Tonic Box bevat 1 grote fles RoomeR van 50cl en 2 Tonics van Brouwerij Roman uit Oudenaarde. Een bewuste samenwerking zo klinkt het.

“We wilden graag samenwerken met een Oost-Vlaamse collega en bewust niet met de ‘multinationals’ voor onze keuze van Tonic. We dragen ons Oost-Vlaams karakter namelijk hoog in het vaandel. Na 15 jaar zijn we natuurlijk al ver over de provinciegrenzen en zelfs de landgrenzen heen gegaan, maar onze fabriek ligt nog steeds binnen de ring van Gent en onze roots en grootste afzet blijven lokaal”, aldus zaakvoerder Jeroen Michels.

Oost-Vlaamse streekproducten

“RoomeR en Roman lagen al samen te koop in het Groot Vleeshuis op de Groentemarkt in Gent als Oost-Vlaamse streekproducten, dus leek het ons een uiterst geschikte partner voor deze geschenkverpakking. We kregen de verpakking nog net op tijd klaar om te dienen als leuk cadeautje voor de eindejaarsperiode!”

Het typisch Gentse aperitief wordt hoofdzakelijk puur gedronken maar de helft RoomeR en de helft Tonic, afgewerkt met ijsblokjes en een schijfje groene appel zorgt voor een leuk alternatief voor de feestdagen.