DSC_0001-bijgewerkt

Vervaet Verhuis start met online veilplatform

AALTER – Groot nieuws bij Vervaet Verhuis uit Aalter. Met de lancering van de online veilingplaats Veilen Online zet Vervaet Verhuis in op een duurzaam leegmaakmanagement. Oude meubels en materialen die niet mee verhuizen krijgen op deze manier een tweede leven. Met Veilen Online is Vervaet Verhuis meer dan ooit een verhuisfirma die een totaalservice aanbiedt: van planning, over uitpak en (de)montage tot een eco-vriendelijk leegmaakmanagement.

“Deze nieuwe service kadert perfect in onze hoge eisen rond duurzaamheid”, zegt operationeel directeur Hendrik Vanderhenst. Vervaet Verhuis is nog steeds de enige verhuisfirma in België met het ISO14001-attest voor milieu en ISO9001-attest voor kwaliteit. Daarnaast zijn ze sinds een 3-tal jaar gecertificeerd met het veiligheidslabel VCA**.

Veilen Online heeft zijn start alvast niet gemist. Zo worden, naar aanleiding van de verhuis van het Mechelse ziekenhuis AZ Sint-Maarten, enkele honderden loten met oa. bureaus, stoelen, tafels, computers, zorgmateriaal, … online geplaatst. In een eerste fase wordt het aanbod vrijgegeven voor het personeel van het AZ Sint-Maarten maar vanaf 8 november kan iedereen zijn slag slaan op www.veilenonline.be.

Veilen Online ziet het groot en wil uitgroeien tot dé veilingsite voor bedrijfsmateriaal en -meubilair. Het belooft de komende maanden een gevarieerd assortiment aan te bieden en garandeert haar klanten een vlotte en veilige afhandeling. “Verhuizen 4.0: we zijn er helemaal klaar voor”, lacht commercieel directeur Kurt Van Synghel .

Wie benieuwd is kan zelf een kijkje nemen op www.veilenonline.be