download (99)

Nieuw multifunctioneel kantoor voor Eskofin

DESTELBERGEN – Boekhoudkantoor Eskofin is sinds september actief vanuit nieuwe kantoren aan de Dendermondesteenweg 530 in Destelbergen. De verhuis biedt tal van voordelen voor de klanten en andere relaties.

“Eskofin zet in op doorgedreven en gefundeerd advies en op groeipotentieel. De nieuwe kantoren geven de mogelijkheid tot het verder uitbreiden van de activiteiten, er zijn netwerkmogelijkheden en er is ruimte voor het aanbieden van opleidingen en info-sessies aan klanten”, aldus zaakvoerder Kristof Van den Bulke.

Drie jaar geleden opende Eskofin de deuren in de Admiraalstraat 44 in Destelbergen. Het kantoor kwam kort nadien in volle groei en ontwikkeling. Eskofin dankt dit vooral aan het dagdagelijks vertrouwen van de klanten, aan het gedreven team en aan het optimaliseren van de dienstverlening met een sterke focus op digitalisering van boekhouding.

Eskofin biedt een complete begeleiding bij boekhouding aan. Dit gaat van het opmaken van de jaarrekening tot de rapportering van uw cijfers. Voor btw- en fiscale aangiftes, bijstand bij fiscale controles en vragen over de fiscus kan u ook bij Eskofin terecht. Eskofin zet in op digitaal en papierloos boekhouden waarbij de klant toegang heeft tot zijn boekhouding waar en wanneer hij dat wil.