download (1)

Willy Naessens Group realiseert bedrijvenpark in Oudenaarde

OUDENAARDE – Willy Naessens Group bouwt aan een gloednieuw bedrijvenpark in Oudenaarde, gelegen langsheen de N60. ‘De Bruwaan’, zoals het park zal heten, bestaat uit kleine en grotere bedrijvenunits met oppervlaktes van 280 tot 2.500 m². De bedrijvenunits worden te koop of te huur aangeboden.

Elke unit is opgebouwd uit een kwalitatief afgewerkte bedrijfsruimte zonder tussenkolommen geschikt voor groothandel, productie of stockage, eventueel met bijhorende, afgescheiden handels- of bureauruimte. In elke handels- of bureauruimte bestaat de mogelijkheid een tussenverdiep te voorzien, dit in samenspraak met de huurder/koper. Deze ruimte kan nadien worden ingericht als bureau en/of toonzaal.

Extra tewerkstelling

“De doelstelling van het project Oudenaarde Bruwaan is om nieuwe bedrijven naar Oudenaarde te brengen, alsook om ervoor te zorgen dat Oudenaardse bedrijven in volle groei en expansie geen andere oorden gaan opzoeken en in Oudenaarde hun groei kunnen bestendigen”, aldus een trotse Willy Naessens.

“Uiteraard komt dit ook de tewerkstelling in Oudenaarde ten goede. Nu al zijn door dit project een 50-tal personen tewerkgesteld”, vertelt Dirk Deroose, CEO van de Willy Naessens Group.

Helft reeds verkocht

De eerste firma’s die naar het bedrijvenpark komen zijn tussentijds gekend. De Bruwaan mag Facq, Cebeo, Medix Laboratoires, Nipaco, VDH Service en Uvion verwelkomen. Hoewel het bouwproject van de eerste fase nog lopende is, is reeds de helft van de totale bedrijfsoppervlakte verkocht of verhuurd. Gezien de grote vraag aan units zou ook de tweede bouwfase snel van start kunnen gaan.