Oost-Vlaamse vestiging Mathieu Gijbels nu officieel geopend

opening west 143Dit voorjaar was een mijlpaal in de geschiedenis van Mathieu Gijbels. “Deze lente namen we onze intrek in het 3Square kantorencomplex in Zwijnaarde”, zegt Ken Alleweireldt die het team leidt dat van daaruit de klanten in de provincies Oost- en West-Vlaanderen bedient. Op woensdag 14 september vond de officiële openingsreceptie plaats.

De Limburgse NV Mathieu Gijbels (75 miljoen euro omzet, 315 medewerkers) realiseert nieuwbouw- en renovatieprojecten, in bedrijfs- en kantoorbouw, retail, garagebouw en industriebouw.

Ook in Oost- en West-Vlaanderen is het bouwbedrijf erg actief. “We hebben door de jaren heen mooie relaties opgebouwd met klanten en architecten uit die regio,” zegt Ken Alleweireldt. “We merken dat onze werkwijze en expertise in bedrijfs-en kantoorbouw erg gewaardeerd wordt. Wat zich vertaalt in de mooie projecten die we toegewezen krijgen. Zo realiseren we ongeveer 20 procent van onze projecten reeds in Oost- en West-Vlaanderen.  Dankzij de opening van onze nieuwe zetel zijn we dichter bij onze klanten, en kunnen we hen nog een betere service garanderen.”