Quality Colors staat in voor branding hoofdgebouw Farys

1aaaaaafarysHet Gentse multidienstenbedrijf TMVW heet sinds eind september 2014 Farys. De intercommunale heeft behalve een nieuwe naam ook een nieuwe website. De nieuwe naam kwam er omdat de oude de lading niet meer dekte. Behalve leverancier van drinkwater is het bedrijf in toenemende mate immers ook bezig met sanering van afvalwater, renovatie van zwembaden en sportinfrastructuur enzovoort. Maar een naamsverandering houdt natuurlijk ook in dat alle communicatie-uitingen moeten veranderen. En bij een bedrijf van de omvang van TMVW komt daar heel wat bij kijken. De nieuwe naam moet immers niet alleen op visitekaartjes en briefpapier worden geplaatst, maar onder meer ook op de gevels van gebouwen en op wagens, op affiches en dekzeilen.

Voor Farys was dit een kolfje naar de hand van het bedrijf Quality Colors uit Merelbeke. “We bieden een brede waaier aan van verschillende oplossingen”, legt zaakvoerder Patrick Baertsoen uit. “Voor binnentoepassingen bijvoorbeeld kunnen we in felle kleuren printen op bais van pigmentinkt. En voor buiten kunnen we printen op basis van eco solvent inkten. Farys heeft ons de opdracht toevertrouwd voor de hele branding van het hoofdgebouw. Met speciale folie branchten we ook het logo aan op de voorkant van het gebouw.”

Omdat bedrijven in toenemende mate belang hechten aan het consisitent naar buiten brengen van hun identiteit, en omdat Quality Colors permanent blijft investeren in nieuwe technieken ziet het bedrijf de toekomst met vertrouwen tegemoet