Sjoola

Mechelse Stadssjocoladerij Sjolaa lanceert webshop speciaal voor B2B

MECHELEN – Al sinds 2007 produceren Johan Pouliart en Katrien Verslycke in hun atelier aan de Geerdegemvaart op een ambachtelijke manier chocolade. In al die tijd groeide Sjolaa uit tot een referentie als het op chocola aankomt.

Na de Sjolaa webshop waarop particulieren hun chocolade kunnen bestellen, lanceerde het koppel nu de website chocoladepakketten.be speciaal voor hun B2B-klanten. “In deze coronatijden werken nog veel mensen van thuis uit en dus willen veel werkgevers hun medewerkers al wel eens belonen met een lekkernij”, legt Katrien uit. “Om het voor bedrijven wat makkelijker te maken en in aanloop naar Sinterklaas startten we daarom met een webshop speciaal voor deze doelgroep.”

Sjolaa levert jaarlijks ongeveer 10.000 Sint en paaspakketten aan bedrijven. Elk jaar stijgen die aantallen met ongeveer 10%, niet in het minst door de uitstekende kwaliteit, de prijs en de service.

Wie chocolade van ambachtelijke kwaliteit op kantoor of bij zijn werknemers thuis wil kan nog tot vrijdag 30 oktober Sintpakketten gevuld met chocolade, speculoos en marsepein bestellen.