Yevgueni optreden

Yevgueni was te gast op eerste Jong Voka evenement sinds lang

MECHELEN – Jong VOKA Mechelen is een zeer actieve verenging die jaarlijks vele verschillende netwerkevenementen organiseert. Door de coronacrisis viel alles in het water… tot donderdagavond 24 september. Yevgueni, de band van Mechelaar Klaas Delrue, vierde zijn twintigjarig bestaan op het podium van Jong Voka bij VR Base.

Zo’n 110 leden zakten af naar de nieuwe evenementenlocatie in de oude magazijnen vna Huyghebaert. Dat Yevgueni na 20 jaar nog lang niet op z’n retour bewezen met een intiem, maar zeer gesmaakt optreden.
Volgens voorzitter van Jong Voka, Kenny Van Paesschen, was het een hele opdracht om een coronaproof evenement te organiseren. “Je merkt ook duidelijk dat nog niet iedereen staat te springen om zo’n evenement te komen. Wij wilden echter het goede voorbeeld geven. We willen de mensen een leuke avond bieden waarop ze eventjes alle miserie van corona vergeten.”

En Klaas Delrue, die was blij dat hij voor het eerst dit jaar nog eens op een indoor evenement mocht spelen met Yevgueni. Het enthousiasme van het publiek deed de band duidelijk veel deugd.

Foto’s Sebastien Adriaensen.