Dorien1 liggend

JCI Lier heeft nieuwe voorzitter

LIER – Dorien Hens (29) is de nieuwe voorzitter van JCI Lier, de vereniging voor jonge ondernemende mensen tussen 18 en 40. Zij neemt de taak als voorzitter over van Nadja Van Mechelen, Office Manager van Flanders@Work te Herentals.

Dorien Hens is sinds 3 jaar lid van JCI Lier maar heeft reeds enkele jaren ervaring bij de lokale Raad van Bestuur als secretaris en penningmeester. Na uitgebreide werkervaring als Fleet Advisor in de zaak van haar ouders bij Opel Hens te Lier heeft zij de moedige stap gezet naar zaakvoerder. Vorige maand opende zij haar nieuwe zaak  Mimi Baby te Sint-Katelijne-Waver.

JCI Lier bestaat in 2021 precies 50 jaar. Het vijftigjarige jubileum wordt gevierd met een groots galabal op zaterdag 8 mei 2021, dat is de exacte oprichtingsdatum van JCI Lier vzw maar dan uiteraard vijftig jaar later.

Bij JCI wordt er uitgegaan van het principe “one year – one man – one job” en dus wordt de kersverse voorzitter geholpen worden door enkele (nieuwe) bestuursleden. Kelly Janssens is vice- president en secretaris penningmeester, Anne-Louise Peeters wordt lokale vormings- en gemeenschapsverantwoordelijke, Tine Seuntjens wordt bestuurder business en internationalisme,  Bart De Smedt is legal counsil en Pepijn Palmans en voormalige voorzitter Nadja Van Mechelen. De communicatie gebeurt door Britt Gevers.