December 2017 – 2

Bijzaak: Out of office !

Op vrijdag sluiten we de week van ‘Made in Mechelen’ af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of een vooruitblik op de komende week. Hoofdzaak of bijzaak, het maakt niet uit.

Voor het eerst in mijn leven komt ze als een dief in de nacht. Ik had ze niet zien aankomen en toch is ze daar plots… de vakantie !
Klinkt dat voor u ook zo onwezenlijk? Heeft u trouwens al plannen? Neen? Ik ook niet. De rollercoaster waarop we de afgelopen maanden met z’n allen zaten lijkt langzaam tot stilstand te komen. En we worden geacht om weer het normale leven in te stappen. Maar is er dat nog wel, dat ‘normale’ leven? Bij mij raast de corona-adrenaline alvast nog door mijn lijf.
Ik hoorde het deze week iemand zeggen. Vakantie? Ik heb net drie maanden thuis gezeten met mijn vrouw en nu moet ik er nog eens mee op vakantie ook… Nee, dank u.
Maar er zijn er ook anderen. Ik denk bijvoorbeeld aan de mensen uit de zorg en de logistieke sector. Die hebben een paar weekjes nietsdoen dik verdiend. En met de 300 euro premie die de mensen uit de zorgsector als beloning krijgen van de Federale Regering, kunnen ze alvast eens op citytrip in eigen land.
Ik ben echt benieuwd wat u gaat doen. En of u misschien leuke tips hebt voor anderen? Welk boek moeten we zeker lezen? Waar moeten we zeker eens naartoe? Wat is uw favoriete plekje in eigen regio? Enzovoort. Daarom willen we vanaf volgende week een nieuwe rubriek opstarten tijdens de zomervakantie. In ‘Out of office’ luister ik graag naar jouw vakantietips. Mag ik u eens ellen hierover? Laat het me weten via ward.bosmans@madeinmechelen.be

Trouwens, over out of office gesproken, ook wij bij Made in Mechelen, schakelen een versnelling lager. U zal uw vertrouwde nieuwsbrief nog slechts twee keer per week in uw mailbox krijgen. Maar uiteraard volgen we via de sociale media het economisch dagelijks op de voet. Ik wens u alvast een deugddoende vakantie.