December 2017 – 2

Bijzaak: Ik vind u ook leuk !

Op vrijdag sluiten we de week van ‘Made in Mechelen’ af met een eigenzinnige terugblik op de voorbije dagen of een vooruitblik op de komende week. Hoofdzaak of bijzaak, het maakt niet uit.

Vandaag wil ik deze rubriek even misbruiken om u te bedanken lieve lezer. Ik wil u bedanken omdat er ondertussen meer dan 2000 mensen de facebookpagina van Made in Mechelen ‘leuk’ vinden.
Ook al zou ik mijzelf niet meteen omschrijven als een digital native, elke dag de ‘socials’ even checken is ondertussen even gewoon geworden als mijn tanden poetsen.
Ik moet toegeven dat het deugd doet iedere keer u een van onze posts ‘leuk vindt’. Ja ja, ik geef toe… ik ben een heel klein beetje een aandachtshoer. Maar zo’n ‘vind ik leuk’ doet mij in de eerste plaats deugd omdat u bij het ‘liken’ wellicht aangeeft dat u de inhoud van het artikel leuk vindt.
En dat is precies onze missie bij Made in Mechelen: de bedrijven uit onze regio op een positieve manier in de kijker zetten. Wij zijn fier op al onze ondernemers en dat willen we maar wat graag tonen. Daarom wil ik van de gelegenheid niet alleen gebruik maken om u te bedanken, maar tevens ook een oproep doen om ons te blijven bevoorraden met economisch nieuws uit onze regio.

En voor iedereen die ons leuk vindt … Ik vind u ook leuk !