Trailer cup

Eerste trailercup voor bedrijven: daag je collega’s uit in 7 sportdisciplines

BONHEIDEN – Vervoersbedrijf Primo Tours uit Boortmeerbeek en fitnesscenter GreenAlive uit Bonheiden organiseren deze zomer voor de eerste keer de ‘TrailerCup’, een recreatieve sportcompetitie en netwerkmoment voor bedrijven en organisaties uit de regio Leuven-Hageland en Mechelen-Lier. 

Op de 18-meter lange trailer nemen verschillende ploegen (van 6 personen) het tegen elkaar op in zeven disciplines: de loopband (1.500 m), de fiets (3.000 m), als roeier (1.000 m), bench press, monkey bars, darts en een schietdiscipline. De competitie wordt gespreid over verschillende weekends in juli en augustus. De ploeg met de beste tijd wint de eerste TrailerCup!

Parking bedrijvenzone/bedrijfssite
De trailer staat op de parking van fitnesscenter GreenAlive in Bonheiden maar kan ook worden geplaatst op de parking van je bedrijf of bedrijvenzone in de regio Leuven-Hageland en Mechelen-Lier. “De TrailerCup is een uitstekende gelegenheid om de teamgeest te versterken en een teambuilding-activiteit te organiseren”, zegt zaakvoerder Chris Beukelaers van Primo Tours. “Na de lockdown kan je bovendien misschien wel wat extra beweging gebruiken, niet?”

Netwerken/promotie
De TrailerCup is niet alleen een mooie kans om op een gecontroleerde manier je fysieke conditie aan te scherpen, de competitie is ook een gelegenheid om op een laagdrempelige en sportieve manier te netwerken en je bedrijf of organisatie in de kijker te zetten. Elke deelnemende organisatie of bedrijf krijgt de kans om brochures of promomateriaal te verdelen via de goodiebag die ter beschikking wordt gesteld. De organisatoren waken over de veiligheid en de naleving van de coronamaatregelen (zoals het ontsmetten van toestellen, social distancing, etc.).

Inschrijvingen 
Neem contact op via info@trailercup.be voor de inschrijvingsmodaliteiten. Meer info via deze link