Banner 800×400

Bright Plus stelt reboardinggids samen

MECHELEN – Bright Plus, vroeger gekend als Secretary Plus, schreef een reboardinggids voor een vlotte heropstart na corona. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in werving en selectie van meertalige professionals in ondersteunende functies, bundelde haar kennis en ervaring in een handige gids om de heropstart van een bedrijf in deze crisistijden vlot te laten verlopen.

De coronacrisis hakte er op economisch vlak stevig in en dwong verschillende bedrijven om tijdelijk de deuren te sluiten. Nu de Veiligheidsraad het licht op groen zette voor een heropstart, is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de reboarding van je personeel”, aldus Linda Cappelle, algemeen directeur van Bright Plus. “Omdat het in deze tijden erg belangrijk is om krachten te bundelen en kennis te delen, stelden wij onze reboardinggids samen. Het is een leidraad doorheen de verschillende aspecten van een vlotte heropstart. Met een goede reboarding en een sterk en mensgericht plan – vooral in deze tijden van onzekerheid – creëer je een context waarin persoonlijke en zakelijke groei mogelijk zijn.”

Wat komt er aan bod in de gids?
Een handige checklist om jouw praktische aanpak aan af te toetsen.
Communicatie is key. Je reboarding staat of valt met de juiste communicatie en focus. Hoe pak je dit aan?
De crisis veranderde de economische situatie. Het is dus belangrijk om de focus van je bedrijf te herbepalen.
Blijf investeren in mentaal welzijn Het mentaal welzijn is onder druk komen te staan omwille van de crisis. Besteed hier voldoende aandacht aan.
Bright Plus heeft een vestiging in het industriepark Mechelen Noord.

Download de reboardinggids hier.