REPASCATERING_05_2020-2

Mechels cateringbedrijf lanceert aperoboxen

Mechelen – Het Mechelse cateringbedrijf Repas Catering biedt catering services voor bedrijfsevenementen, meetings en privé feesten. Uiteraard zijn zij zwaar getroffen door de coronacrisis. Maar Repas Catering blijft niet bij de pakken zitten en lanceert nu aperoboxen voor bedrijven en ook voor particulieren.

“Dat de coronacrisis ons dwingt om outside the box te denken, wordt stilaan wel duidelijk. We krijgen van heel wat bedrijfsleiders de vraag hoe we kunnen helpen om hun werknemers in de bloemetjes te zetten”, zegt Jeff Philipsen, zaakvoerder van Repas Catering. “En zeg nu zelf, wat smaakt er beter dan een kwalitatief glaasje bubbels en heerlijke, Zuiderse tapas na een zware werkweek?”

Repas Catering werkte daarom twee aperoboxen uit. De Repas box bestaat uit een selectie van heerlijke Zuiderse specialiteiten en een fles witte wijn. Voor wie het net ietsje meer mag zijn, is er de Repas Luxe box met een uitgebreider tapasaanbod inclusief bubbels en designschotel voor het serveren van de tapas. Het bedrijf levert in heel Vlaanderen.

“Bedrijven kunnen bijvoorbeeld hun medewerkers verrassen én bedanken met één van onze aperoboxen. Valt je personeelsfeest in het water? Bezorg je personeel een aperobox en nodig hen uit voor een digitaal personeelsfeest met alles erop en eraan”, legt Philipsen uit.

Maar ook voor de particuliere klanten komt Repas Catering met een oplossing. “In de week van 25 mei 2020 lanceren we ‘Tapas Malinas’ op Deliveroo. Dat kan gaan van heerlijke Zuiderse charcuterie, patatas bravas met mojo rojo en verde tot slow cooked ribbetjes met hoisin of shiitake met daslook”, klinkt het bij Repas Catering.