BMW front

WAS-CO nu ook aan de slag voor BMW M League

MECHELEN – Het Mechelse bedrijf WAS-CO, gespecialiseerd in car cleaning, is sinds kort de uitverkoren partner voor eigenaars van een BMW M-model.

WAS-CO car cleaning expertise is gevestigd in de industriezone Mechelen-Zuid en is gespecialiseerd in car cleaning & detailing, waaronder dieptereiniging van wageninterieurs, polieren van de lak en keramische lakbescherming.

“Wie het rijplezier van een BMW wenst te koppelen aan een ferme portie sportiviteit en prestaties komt onvermijdelijk bij BMW M uit”, zegt zaakvoerder Gert Schelfhout. “En wie zijn BMW M tot in de puntjes wil laten verzorgen of “detailen” kan terecht bij WAS-CO car cleaning expertise in Mechelen.”

De BMW M League is de exclusieve club in België voor eigenaren van een M-model. Voor deze veeleisende autoliefhebbers heeft WAS-CO op vraag van BMW Car Detail Packs samengesteld. Elke wagen wordt weer in showroomstaat gebracht met onder andere grondig wassen, dieptereiniging binnenin, polieren en waxen van de lak en een strakke detailafwerking.

Opnieuw goed nieuws dus voor WAS-CO dat al sinds 2005 het vertrouwen geniet van een marktleider als BMW. Het bedrijf bouwde in ruim 15 jaar een stevige reputatie uit met werk voor premium en high-end klanten en wagens. WAS-CO is onder andere voor BMW ook actief op grote autoshows en events in binnen- en buitenland.