Wand Edegem

BM Projects uit Willebroek begint met productie desinfectiewanden

WILLEBROEK – Vroeg of laat komt hij er… de exit uit de lockdown en de heropstart van de economie. De kans dat het niet meer zoals vroeger zal zijn is echter reëel en daarom denkt het Willebroekse bedrijf BM Projects graag mee met bedrijven uit andere sectoren.

“De wereld zal er na het Corona-tijdperk nooit meer hetzelfde uitzien en daar willen we met het creatieve productiebedrijf BM graag een ondersteunende rol in spelen. Laat ons samen uitkijken naar de dag waarop het exit-scenario in voege treedt en inspelen op het welzijn van iedereen”, zegt Cindy Van pollaert van BM Projects.

Het bedrijf is er van overtuigd dat er blijvende aandacht nodig zal zijn voor het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen en buitengaan van alle gebouwen.
“Wij bieden een budgetvriendelijke oplossing aan voor dat probleem. BM Projects maakt volledig gepersonaliseerde desinfectiewanden. Een eenvoudige wand die 100% kan gebrand worden naar eender welk grafisch beeld en kan gebruikt worden in de kleinere retailzaken, of in de grotere winkels strategisch tussen de rekken. Deze wanden zijn aanpasbaar naar vorm en afmeting, makkelijk plaatsbaar en springen in het oog. Daarenboven zijn ze budgetvriendelijk en kunnen snel in grote oplagen gemaakt worden. Iedereen weer een veilig gevoel geven, daar gaat het om en wij denken graag mee hoe dit kan op een gepersonaliseerde manier”, legt Cindy uit.