WeBinar

Wolters Kluwer vormt Taxville On Tour om tot Taxville Online

MECHELEN — Het uitverkochte kennis- en netwerkevent Taxville On Tour wordt omgevormd tot twee gratis digitale events. Experts zullen dit jaar in een online panelgesprek de laatste fiscale nieuwigheden en inzichten delen. “De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat we snel creatief moesten zijn, maar Taxville Online biedt ons de mogelijkheid om toch de kennis van deze experts te delen. Niet enkel met de tax professionals die naar onze events zouden komen, maar ook bijvoorbeeld met studenten die een economische of accountancy opleiding volgen”, zegt Ronny De Goedt, Managing Director, Tax & Accounting België.

Na het succes van Taxville vorig jaar wou het informatie- en softwarebedrijf Wolters Kluwer in 2020 op vier locaties terugkeren met Taxville on Tour. Meer dan vijfhonderd tax professionals zouden tijdens vier uitverkochte events verzamelen voor inspirerende en vernieuwende keynotes en debatsessies.

Ronny De Goedt
“Alle events voor de komende weken zijn geannuleerd op vraag van de Belgische overheid. Dit geldt dus ook Taxville On Tour. Als alternatief lanceren we Taxville Online, waarbij we op 19 maart een Franstalige digitaal event en op 24 maart een Nederlandstalig digitaal event met panelgesprekken tussen onze experts via het internet zullen uitzenden. Op die manier zorgen we ervoor dat we de laatste fiscale nieuwigheden en inzichten toch kunnen belichten voor de tax professionals die aanwezig zouden zijn op onze events. Daarnaast biedt deze manier van communiceren het bijkomende voordeel dat meer mensen met een interesse in fiscaliteit of accountancy alles gratis kunnen meevolgen. Denk maar aan de vele studenten van hogescholen en universiteiten die nu al digitaal afstandsonderwijs volgen”, zegt Ronny De Goedt, Managing Director Tax & Accounting België

Lancering nieuwe cloudtool blijft op het programma
Naast de panelgesprekken heeft Wolters Kluwer België ook nog een digitale primeur in huis die het voor het eerst zal voorstellen.

“Net zoals we tijdens de events wilden doen zullen we tijdens onze uitzendingen exclusief onze nieuwe cloudtool Fiscale Simulaties voorstellen, waarmee accountants op een efficiënte en correcte manier tal van simulaties en berekeningen kunnen uitvoeren. Dit soort van digitale ondersteuning is onontbeerlijk voor de moderne en toekomstige tax en accountancy professionals”, zegt Ronny De Goedt.