Buitenzicht The View

Starter van de week: The View wordt nieuwe hotspot aan de oevers van Battenbroekplas

MECHELEN – Een starter is Nemo Luyckx niet echt. Hij heeft al vele jaren ervaring in de horeca. Maar met The View Mechelen opent hij binnenkort een eigentijds restaurantconcept, met vooral een uniek uitzicht op Battenbroekplas.

De opening was voorzien op 18 maart maar wordt omwille de coronacrisis uiteraard uitgesteld naar een latere datum.
Restaurant The View wordt de plek bij uitstek om te genieten van een heerlijke fusion keuken, een fantastisch groot terras en rustgevend panoramisch uitzicht op de Grote Vijver van Battenbroek.

Hotspot
The View Mechelen wil een nieuwe trendy en gezellige hotspot worden aan het water, met een uniek uitzicht op het overstromingsgebied De Grote Vijver. Je kan er zowel terecht voor een zakelijke lunch, een leuke tijd met de familie als een romantisch diner.

Op het Menu
Op het menu van The View staan gerechten uit de fusionkeuken, met dagverse ingrediënten, bereid door een enthousiast team van ervaren koks.

“In The View willen we graag nationale en internationale gerechten aanbieden, steeds met een hedendaagse twist en met vooral kwaliteitsvolle lokale producten. Dit in een setting aan de oevers die je haast onmiddellijk op vakantie doet wanen. De bediening is gemoedelijk en ontspannen. Het restaurant en de bar zijn ideaal voor zakelijke diners tussen Brussel en Antwerpen, maar ook voor een romantische tête à tête en alles ertussen in”, zegt Nemo Luyckx, zaakvoerder van The View Mechelen.

Restaurant The View zal dagelijks open zijn voor lunch en diner. Meer informatie vind je hier.