celluma-light-therapy

B Professional exclusief verdeler van Celluma Led-technologie

SINT-KATELIJNE-WAVER – B Professional uit Sint-Katelijne-Waver werd in 2017 opgericht met als doel om Beauty Professionals bij te staan in het vinden van een oplossing die een meerwaarde biedt in haar (of zijn) instituut, esthetische kliniek of beautysalon. Vorige maand sloot B Professional een exclusiviteitscontract af met Celluma.

Celluma is wereldwijd marktleider inzake LED technologie voor huidverbetering. Hun medische apparaten zijn wereldwijd erkend als de meest innovatieve toestellen op de markt. De lichttherapie verbetert de gezondheid van de huidcellen en vermindert de signalen van veroudering, het vermindert pijn en gaat acne tegen.

Donderdag werd de CEO van Celluma in Mechelen ontvangen tijdens een showcase voor een select kransje van klanten van B Professional in het Parkhotel Montreal.

B Professional geeft ook opleidingen aan beauty professionals. Die zullen vanaf dit jaar een metamorfose ondergaan. Ze zullen onder andere thematisch worden opgebouwd. Hierbij worden de merken Utsukusy, Positive Ageing en Youth Lab gecombineerd met professionele appratuur waaronder de LED therapie van Celluma.