Joris Vivijs Liggend

Joris Vivijs wordt Recruitment Manager bij Elmos

MECHELEN – Joris Vivijs (40), die heel wat jaren ervaring heeft als recruitment manager bij onder andere Telenet, Grant Thornton en Target Recruitment, werd door het Mechelse IT-consultancybedrijf Elmos aangetrokken.

Vivijs zal zich samen met zijn team voornamelijk bezighouden met de verdere groei van het aantal Elmos-consultants en de digitalisering van de dienstverlening. Joris Vivijs vindt het belangrijk om in te spelen op het menselijke aspect. “Een groot deel van de recruitment business zal geautomatiseerd en gedigitaliseerd worden. Hoe digitaler onze samenleving wordt, hoe menselijker we zullen moeten zijn. Het is net daar waar je als bedrijf het verschil kan maken: hoe technologie ten dienste kan staan van softskills en de ontwikkeling van je werknemers. Elmos heeft trouwens echt begrepen hoe belangrijk softskills zijn in de technologiesector en hoe belangrijk aanwerven op basis van softskills is. Hard skills kan je aanleren, maar een match met de bedrijfscultuur is zeker zo belangrijk.”

De ambitie van Elmos is om te groeien naar een bedrijf met 300 consultants in 2020. Momenteel werken er 240 consultants. Om deze groei te verwezenlijken zal het recruitment team verder uitbreiden.

Joris Vivijs ging bij Elmos aan de slag omdat het een ambitieus bedrijf is. “Ik hou van de drive van de medewerkers en de no-nonsense aanpak. What you see is what you get. Bovendien krijg ik als manager veel autonomie en de mogelijkheid om mijn stempel te drukken. Elmos heeft klanten uit verschillende sectoren, dat brengt veel variatie.”