Netwerkavonden

Netwerkavond Oboelo in stadion van Lierse

LIER – Zelfstandige ondernemers uit de regio Lier kunnen op woensdag 19 februari terecht in het stadion van Lierse. Oboelo, die co-working plaatsen heeft in het stadion, organiseert al voor de achtste keer een netwerkavond.

Deze keer verwelkomen ze Tom Daniëls van Ganbaru Presentations en Jef Peeters van Allumeur als gastsprekers.

Jef Peeters komt spreken over “De kracht van social communities”. Hij vertelt hoe de traditionele media enorm onder druk staan, en social media aan kracht en bereik blijven winnen. Het is daarom belangrijk om je als bedrijf strategisch én inhoudelijk goed te wapenen tegen de tsunami van content die we online op ons af zien komen.

Tom Daniëls vertelt over “Wat we kunnen leren van bergbeklimmers om een betere spreker te worden!?”. Als bergbeklimmer moet je kunnen vertrouwen op een uitgebalanceerde mix van fysieke en mentale paraatheid, zorg je best voor een gedetailleerde voorbereiding en beschik je idealiter over de nodige know-how om de top te bereiken. Tijdens deze keynote ontdekken de aanwezigen wat ze kunnen leren van bergbeklimmers om een boodschap met vertrouwen en impact te presenteren!
Na de sprekers is er nog tijd om vrij te netwerken.