Persbericht Subaru

Madzuli Agency gaat campagnes voor Subaru verzorgen

MECHELEN – Het Mechelse digital marketing agency Madzuli zal voor autobouwer Subaru de campagnes verzorgen ter promotie van een aantal nieuwe modellen.

De president van Subaru Benelux was onlangs op bezoek in de kantoren van Madzuli Agency om er een contract te tekenen. Madzuli Agency zal de campagnes verzorgen ter promotie van de nieuwste modellen met e-boxer motor; de Forester en XV-model.

Het doel van de campagne is om testritten te realiseren voor deze nieuwe, duurzame wagens. Om die doelstelling te realiseren zetten de digital experts van Madzuli awareness, lead generation en remarketing advertenties op voor Facebook.

“Voor een bekend merk als Subaru werken is steeds een leuke uitdaging. Daarom is het ook fijn wanneer we zien dat de campagnes die we hiervoor voeren goed werken“, zegt Alessandro Bianchi, Digital Expert bij Madzuli Agency.
Naast de advertenties op Facebook zijn er ook search advertenties, display banners en Youtube pre-rolls. In de campagne worden de nieuwe modellen gepromoot voor hun veiligheid, betrouwbaarheid en rijervaring.