Banner Wonen 2020

Vliegende start voor bouwbeurs Wonen

Mechelen – Afgelopen zaterdag opende in de Nekkerhal de Mechelse bouwbeurs Wonen de deuren. Het is al de 37ste editie van dit evenement. Met 190 standhouders is een groot deel van de oppervlakte van de Nekkerhal benomen.

De eerste drie dagen van Wonen waren alvast positief. “Wij zijn perfect op schema om het aantal bezoekers van vorig jaar – dat waren er ruim 18.800 – te overtreffen. Vooral vrijdag op de nocturne en tijdens het weekend verwachten we nog heel wat bezoekers”, zegt Kenzo Van Nieuwenhove, Head of Building Cluster bij Easyfairs Belgium.

De focus van Wonen ligt dit jaar op interieur. Er is zelfs een zone waar elke dag interieuradviseurs beschikbaar zijn om vragen van bezoekers te beantwoorden. Voor bedrijven uit onze regio die actief zijn in de bouwsector is Wonen een van de betere beurzen waar ze aan kunnen deelnemen. Er komt een publiek over de vloer dat geïnteresseerd is in bouwen, verbouwen of de inrichting van hun huis.

Wonen is de vierde in een rij van vijf regionale (ver)bouwbeurzen die Easyfairs organiseert. “We zetten bewust in op ‘proximity’ want bezoekers geven meer en meer voorkeur aan een beursbezoek dicht bij huis”, zegt Kenzo Van Nieuwenhove.

De bouwbeurs Wonen in de Nekkerhal is nog open tot en met 2 februari. Op vrijdag 31 januari is er een nocturne tot 22u.