Jolien en Bert

Twee medewerkers van DPG Media aan de slag bij Event Masters

WILLEBROEK – Het Willebroekse evenementenbedrijf Event Masters krijgt versterking van twee medewerkers van het eventsteam van Medialaan (nu DPG Media). Bert Van de Zande en Jolien Van Luyck vervolledigen het Tailormade Events-departement.

Bert en Jolien hebben respectievelijk 11 en 5 jaar ervaring met de organisatie van grote publieksevenementen, brand activation en concerten. Hun ervaring met grote B2C-evenementen en het daarbij horende crowd control en mediaplanning is voor Event Masters een meerwaarde en moet ervoor zorgen dat er voor elk op maat gemaakt project de juiste experten zijn.

“De tijd en ruimte die wij krijgen om kennis te delen deed ons kiezen voor Event Masters”, aldus accountmanager Bert Van de Zande. “Jolien en ik krijgen alle kansen om ons te ontplooien binnen dit team van masters en dat appreciëren we enorm.”

Event Masters mocht recent nog de meest uiteenlopende projecten uitvoeren voor klanten zoals Sibelga, Mazda, KBC, VGD, Proximus, PriceWaterhouseCoopers en Leaseplan.