Céline Michoel

Nieuwe site van Roefs Group in Ruisbroek

RUISBROEK – Vrijdag werd de nieuwe site van Roefs Group in Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) officieel geopend. Op het terrein van 20.000 m², dat zich tussen het Zeekanaal en de Rupel bevindt, staat een grote hangaar en nieuwe burelen.

Roefs Group bestaat nog maar 10 jaar, maar toch werd het bedrijf eind vorig jaar door Unizo nog verkozen als beste dienstenbedrijf van de provincie Antwerpen. Zaakvoerders van Roefs Group, het echtpaar Celine Michoel (35) en Diether De Ruyte (35), maakten van het bedrijf op amper 10 jaar tijd een bloeiende KMO met maar liefst 100 medewerkers.

Vanuit hun hoofdkantoor in Antwerpen verlenen ze diensten in heel België. Roefs Group is gespecialiseerd in professionele reiniging en onderhoud. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij hen terecht voor onder andere industriële reiniging, scheepsreiniging, tankreiniging, rioleringswerken en ontstoppingswerken.

Op de nieuwe site in Puurs wil het bedrijf onder andere rioolslib opslaan en verwerken om het van daaruit per schip af te voeren naar een eindverwerker. Anderzijds denkt het bedrijf eraan om die verwerking op termijn zelf te doen.