Leen De Moor

De laatste Made in Mechelen van Leen De Moor

MECHELEN – Na bijna vijf en een half jaar als sterkhouder van Made in Mechelen, vertrekt Leen De Moor (61) vanaf morgen op vervroegd pensioen. Ze blijft nog actief als freelance journalist maar laat deze nieuwsbrief achter in de handen van Ward Bosmans.

In augustus 2014 was Leen De Moor al betrokken bij de ‘geboorte’ van Made in Mechelen. Na Limburg, Kempen en Antwerpen, was Mechelen de vierde ‘Made in’ die werd opgestart. Twee jaar zorgde ze helemaal alleen voor de redactie van deze nieuwsbrief. Later kreeg ze regelmatig de steun van anderen, maar bleef Leen altijd de vaste waarde.

Naast haar werk voor Made in Mechelen verzorgde Leen ook de planten-, bloemen- en tuinrubriek in de weekendbijlage van de Gazet van Antwerpen. “Dat is mijn echte passie. Daarom blijf ik dit ook verder doen na mijn pensioen. Ik doe dat graag, het is heel ontspannend voor mij. Natuurlijk zal mijn dagindeling er nu iets comfortabeler uitzien”, zegt ze. Leen is binnen haar familie ook verschillende uren per dag actief als mantelzorger.

“Hoe ik terugkijk op die periode bij Made in Mechelen? Ik kwam er eerder toevallig terecht na een herstructurering van de krantenredactie. Ik had ook geen economische achtergrond. Maar ik heb gaandeweg enorm veel respect gekregen voor de gedrevenheid en de inzet van al die ondernemers uit onze regio.”

Made in Mechelen wil Leen De Moor uiteraard ontzettend bedanken voor de manier waarop ze uw vertrouwde nieuwsbrief de afgelopen jaren vorm gaf. Maar we wensen haar in de eerste plaats een deugddoend nieuw leven toe.

Met al het nieuws over uw bedrijf kan u voortaan terecht bij ward.bosmans@madeinmechelen.be