KBC-Verzekeringen-A12-Rupel

Verzekeringskantoren uit Rupelstreek bundelen krachten

BOOM/NIEL/AARTSELAAR – Drie KBC-verzekeringskantoren uit de Rupelstreek zijn gefusioneerd: Zakenkantoor Paul Leroy & Partners, actief in Hemiksem, Schelle en Niel, C.D.C. Verzekeringen, actief in Boom, en Verzekeringskantoor De Weerdt, actief in Aartselaar. Samen vormen ze Verzekeringen A12 Rupel dat zopas zijn deuren opende op de Kontichsesteenweg in Aartselaar.

Drie KBC-verzekeringskantoren willen het potentieel van het werkgebied langs de A12 beter benutten.

“Het werkgebied van de kantoren sluit geografisch perfect aan, met de A12 als verbindende as”, zegt Koen Branders. “De fusie is ook een goede zaak voor de stabiliteit en continuïteit van het agentschap. Tot nu toe was elk agentschap soms kwetsbaar bij lange afwezigheid door ziekte of vakantie.”

De verzekeraars willen zich meer specialiseren en hun expertise vergroten, met bijzondere aandacht voor zelfstandigen en kmo’s. Het nieuwe kantoor focust volop op de toekomst en slaat dan ook resoluut de digitale weg in.

Alle agenten en medewerkers van de drie bestaande kantoren stappen mee in dit nieuwe verhaal. Dat zijn er momenteel acht. “Daarnaast werd nog één extra medewerker aangeworven om de kwaliteit en service optimaal te kunnen bewaken.”