Entrepreneurship

Thomas More start met opleiding Entrepreneurship

MECHELEN – In februari start hogeschool Thomas More op Campus De Vest in Mechelen met een postgraduaat ‘Entrepreneurship’.

De nieuwe opleiding is zeer interessant voor mensen die vage of concrete plannen hebben om een eigen zaak op te starten en hun idee of concept verder willen uitwerken. Tijdens het postgraduaat Entrepreneurship word je voorbereid op het uitoefenen van een zelfstandig beroep.

Volgens Thomas More kan je na dit postgraduaat meteen starten met je eigen zaak, aan de slag gaan in de start-up wereld, of je ondernemersskills inzetten in eender welke andere carrière. De opleiding wil vooral een brug slaan tussen theorie en praktijk.

Het postgraduaat Entrepreneurship start om 13 februari. De lessen vinden iedere donderdag van 9 u tot 17.30 u plaats gedurende vier maanden.

Op het programma staan onder andere het stap voor stap opstellen van een marktklaar businessplan toegepast op je eigen ideeën. Je krijgt een stevig onderbouwd theoretisch kader en je komt in contact met talrijke ondernemers en leert uit hun ervaringen.