donutello

Donuttello nu ook in Lier

LIER – Donutketen Donuttello, die ook al een vestiging heeft in Mechelen, houdt de komende twee maanden een pop-up open in de Eikelstraat in Lier.

Het concept Donuttello on Tour wordt verder opengetrokken. Medezaakvoerder Laurence Daems: “We willen in 2020 zeker dubbel zoveel winkels openen als dit jaar. We hebben geëxperimenteerd met een pop-up in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg en die winkel heeft al onze verwachtingen overtroffen. Het was een ongelooflijk succes, wat ons uiteraard positieve moed geeft om dit verhaal verder te zetten.”

Lier was voor de zaakvoerders een logische keuze voor een volgende pop-up. “We kennen de stad heel goed, want onze oma heeft er jaren café Sint-Gummarus gehad. We hebben een geschikte locatie gevonden in de Eikelstraat 4,  vlak aan de Grote Markt. De winkel is de komende twee maanden open en je kunt er het volledige assortiment donuts met meer dan 25 smaken kopen.”

Met de pop-ups willen de zaakvoerders de naambekendheid van Donuttello verhogen. Later wordt beslist of en waar er nog vaste verkooppunten bijkomen.

De donuts van Donuttello worden gemaakt in één centrale bakkerij in Antwerpen. Van daaruit worden ze naar de verschillende winkels gebracht. Er worden constant nieuwe smaken uitgeprobeerd om het assortiment nog te vergroten.