Travel Shop Lier

Nieuwe Connections Travel Shop in Lier

LIER – De Belgische reisorganisatie Connections opent op vrijdag 20 december een nieuwe travel shop in de Antwerpsestraat 72. Het is al de 36ste shop van het bedrijf.

Met de nieuwe vestiging wil de reisorganisatie Connections zijn aanwezigheid in de provincie versterken. Ook in Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Mortsel en Brasschaat was er al een travel shop. is voortaan ook een deel van de Kempen afgedekt.

De Lierse vestiging wordt bemand door bekende gezichten uit de regio. De shopmanager van de Lierse vestiging Vicky Bullinckx heeft 21 jaar dienst bij Neckermann waarvan de laatste 2,5 jaren als verantwoordelijke van het resikantoor in Lier.
Ze kan rekenen op de hulp van Bart Wellens, die ook 20 jaar bij Neckermann actief was. Eerst in Antwerpen en vervolgens in Geel.

Dat Connections zijn netwerk fysieke reiskantoren nog uitbreidt mag enigszins verbazen, want net zoals in andere sectoren, worden alsmaar meer online gekocht. “Doorsnee pakketreizen boeken de klanten inderdaad vaak online, maar voor persoonlijk advies, maatreizen of minder bekende bestemmingen komen ze liefst bij ons langs. Het gros van ons werk bestaat uit het op maat samenstellen van reizen”, zegt Vicky Bulinckx.

De Connections travel shop is gevestigd is iedere dag open van maandag tot zaterdag van 10 tot 18u.