AnneliesKampertLores

Nieuwe general manager voor Crestron

RIJMENAM – Crestron is een bedrijf dat is gespecialiseerd in control- en automatiseringstechnologieën. Het hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika is in Rijmenam gevestigd. Sinds kort is de Belgische Annelies Kampert aangesteld als nieuwe general manager.

De technologie waarin Crestron gespecialiseerd is wordt onder andere gebruikt bij virtuele meetings, het versturen van audio en video en home automation. Crestron is een wereldspeler op die markt.
Een zeer ruime meerderheid van de Fortune 500-bedrijven gebruikt Crestron technologie, inclusief Microsoft, Twitter en Shopify.

Het hoofdkantoor zit in de VS, en tot eind 2018 werden alle activiteiten in Europa, Midden-Oosten en Afrika afgehandeld door de verkooporganisatie. Maar sinds begin dit jaar zit het hoofdkantoor van Crestron voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika in Rijmenam.

Ook de nieuwe general manager is Belgisch. Annelies Kampert volgt Peter Ypsilantis die interim dezelfde functie waarnam. Kampert was voordien HR-directeur bij Crestron Europe. “Toen deze gelegenheid zich voordeed, heb ik de kans met beide handen gegrepen”, zegt Kampert. “Crestron groeit enorm en dat betekent dat er veel verandert. Ik omarm de uitdagingen die ermee gepaard gaan en ik heb er alle vertrouwen in dat we samen met het team geweldige resultaten zullen bereiken.”

Kampert zal de oprichting van nieuwe Crestron Europe-kantoren leiden, eerst in het VK en daarna in Duitsland.