decathlon

Decathlon opent Mechelse stadswinkel

MECHELEN – De eerste Mechelse Decathlon-winkel opent zijn deuren op woensdag 27 november. Deze city store heeft een vast parcours om 35 sporten te leren kennen.

De nieuwe winkel op de Bruul heeft een oppervlakte van 1.500 m², en het parcours dat er werd uitgestippeld, is een nieuw concept voor de Franse sportketen.

“Mechelaars zijn jong, divers en heel sportief. Dat vraagt een lokaal sportconcept op maat”, aldus Nils Vermeiren, Store Leader Decathlon Mechelen.

Mechelen is een van de snelst groeiende steden in België en een trekpleister voor veel jonge gezinnen, singles en dagjesmensen. Dat voel je ook in de nieuwe Decathlon-city store. Het parcours leidt langs een brede waaier aan technisch sportmateriaal.

Nils Vermeiren: “Je kan er naar hartenlust nieuwe sporten ontdekken. We willen vanuit Decathlon mensen zo dichter bij elkaar brengen.”

De dienstverlening in de Mechelse Decathlon-winkel is die van een moderne retailer. Je rekent er op de klassiekers uitgebreid met online mogelijkheden. Zo kan je producten ook online bestellen en afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen.

Nils Vermeiren: “Bovendien vestigen we ons in het hart van de stad. Zo zijn we snel bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets, waardoor we meevaren op het ritme van de stad.”