WAS-CO LA autoshow

Mechelse WAS-CO stoomt BMW klaar voor Amerikaanse autoshow

MECHELEN – Nog tot 23 november maakt het Mechelse WAS-CO car cleaning expertise deel uit van een Duits team dat aan de slag is in het Amerikaanse Los Angeles. In opdracht van BMW Group AG (BMW, MINI en Rolls-Royce) bereidt het team er de LA Autoshow 2019 voor.

In dit Duits team van motorshow-experts neemt WAS-CO de supervisie en coördinatie van de lokale car cleaning teams voor zijn rekening. Het einddoel is om de wagens tegen de eerste persdag op 18 november in topstaat te hebben. “Waar de plaatselijke cleaners niet zouden slagen, gaan de WAS-CO car detailers zelf aan de slag om de laatste puntjes op de i te zetten”, zegt Gert Schelfhout.

Al sinds 2013 is WAS-CO een vast lid van dit internationaal team. Je kan ze steevast met een of meerdere medewerkers vinden op de gekende A-motorshows van Genève, Shanghai, Beijing, Frankfurt, Parijs en nu dus ook Los Angeles. Ook bij events in onder andere het BMW-hoofdkwartier in München wordt de gewaardeerde vakkennis van de Mechelaars ingeschakeld.

WAS-CO car cleaning & handling is in 2004 opgericht door Gert Schelfhout. Het bedrijf levert car cleaning en car detailing services aan de automotive sector, aan bedrijven in het algemeen en aan particuliere klanten.