possemiers winnaar

NV Elektro Possemiers wint volledige make-over van bedrijfsrefter

BOOM – Via een wedstrijd op radiozender JOE won Elektro Possemiers uit Boom een volledige make-over van hun lunchroom ter waarde van 10.000 euro. De prijs werd aangeboden door het Limburgse decorbedrijf Deusjevoo.

Deusjevoo bestaat 20 jaar en gaf daarom via radiozender JOE een volledige renovatie van een refter cadeau. Slechts één bedrijf kon die prijs in de wacht slepen en dat was N.V. Elektro Possemiers.

Gedurende één week konden bedrijven deelnemen aan de wedstrijd ‘Win een make-over van je lunchroom’ tijdens het programma ‘Tess Lunch’ op JOE. Tijdens elk spelmoment namen twee kandidaten het tegen elkaar op door naar een mix van liedjes te luisteren en hier zoveel mogelijk artiesten of titels van op te sommen. Op vrijdag speelden uiteindelijk vier bedrijven tegen elkaar voor de prijs van een volledig vernieuwde lunchroom.

Dat de refter van Possemiers wel een make-over kon gebruiken zie je op de foto boven dit artikel. Voortaan kunnen ze hun boterhammen opeten in een volledig gerenoveerde lunchroom.