BGreat-1

Minder stress op het werk

MECHELEN – Steeds meer mensen hebben te maken met stress op het werk of in hun privéleven. De kans dat zo iemand voor langere tijd uitvalt is reëel. Toch is het niet evident om iemand een training te laten volgen om beter te leren omgaan met die stress.

Trainingen en workshops worden meestal aangeboden in een pakket voor een gans bedrijf. Dat is vaak een grote investering. Maar individueel naar een trainer stappen is ook vaak een drempel.
Birgit Govaerts van BGreat organiseert daarom op vrijdag 25 oktober een laagdrempelige training in het Ondernemershuis OH!Mechelen. Die staat open voor iedereen die kampt met stress op het werk.

De opleiding duurt een ganse dag en kost 160 euro. Je leert er je brein en de effecten op lichaam en geest kennen, het verschil tussen positieve en negatieve stress onderscheiden, je eigen stresssignalen kennen en herkennen, energiegevers en -nemers op het werk ontdekken, negatieve gedachten ombuigen en verscheidene stresshanteringsmethoden toepassen.

Birgit Govaerts werkte meer dan 20 jaar in de banksector en is vertrouwd met een werkomgeving die zich kenmerkt door het bepalen van doelen, het behalen van streefcijfers en het samenwerken in teams. Hierdoor zijn haar trainingen steeds realistisch. Geen grootse theorieën maar een no-nonsense aanpak gekenmerkt door een jarenlange ervaring in de bedrijfswereld.