Syncura Mechelen

Syncura Mechelen gaat nu officieel van start

MECHELEN – Al in het begin van dit jaar opende Syncura, de grootste syndicus van Vlaanderen, ook een kantoor in Mechelen. De opening werd nu officieel gevierd in aanwezigheid van politicus Alexander Vandersmissen en Thomas Vande Moortel, ceo van Syncura.

Syncura koos heel bewust voor Mechelen. “De stad is hot, het wemelt er van de nieuwe boetiekjes en hippe cafeetjes. Mensen willen hier graag wonen vanwege de geografische ligging, maar zeker ook vanwege de charme die Mechelen uitstraalt. Er worden extra woongelegenheden gecreëerd, en dus is er geen betere plaats voor een syndicus om ook hier voet aan de grond te krijgen.”

Thomas Vande Moortel, ceo van Syncura: “Syncura wou al even een kantoor openen in Mechelen, maar het proces werd versneld door het onverwachte jammerlijke overlijden van Alain Blaes, zaakvoerder van AB Vastgoedbeheer.” Syncura nam de zaak over na het overlijden van Blaes.

Nele Hens, Branch Director van Syncura Mechelen: “Na een korte zoektocht vonden we een nieuwe stek in dit fantastische pand in de Leopoldstraat 39 op de eerste verdieping. We verhuisden uiteindelijk in januari –  Syncura Mechelen was een feit.”

Het Mechelse team van Syncura wordt aangestuurd door Nele Hens en bestaat verder uit Glenny Van Der Auwera (technical property manager), David De Gruyter (property manager), Evelien Segers (administrative technical property manager) en Nadia Verschooten (accountant).

“Ook al is het een pril team, ik ben er nu al zeer fier op. Ik ben ervan overtuigd dat we met onze positieve ingesteldheid, het nodige relativeringsvermogen en ondersteund door goed gestructureerde IT-systemen en overkoepelende diensten alles in huis hebben om Syncura Mechelen verder op de kaart te zetten”, aldus Nele Hens.