Mabobelle

Bankkantoor wordt damesboetiek

PUURS – Begin september opende Nicole Rosiers (57) damesboetiek Mabobelle de deuren in de Guido Gezellelaan 101 in Puurs. In hetzelfde gebouw was tot twee jaar terug het KBC-bankkantoor gevestigd van haar man Erwin Spiessens.

Ook Nicole werkte mee in het bankkantoor van haar echtgenoot. “Toen het kantoor destijds de deuren sloot hebben we een korte sabbatperiode genomen maar uiteindelijk vonden we ons nog te jong om niks te doen”, zegt Nicole Rosiers. Daarom besloot ze om een damesboetiek te openen. Bij Mabobelle kan je terecht voor dameskleding voor alle leeftijden. “We verkopen zowel nieuwe collecties als outlet. De bedoeling is om betaalbare kledij aan te bieden voor modebewuste dames.”

Mabobelle is gevestigd langs de Guido Gezellelaan, de verbindingsweg tussen Kalfort en het centrum van Puurs. Boven de nieuwe winkel komt op termijn terug een kantoor. “De eerste reacties van klanten waren alvast positief”, zegt Nicole. “Voorlopig krijg ik vooral dames van middelbare leeftijd over de vloer en iets minder jonge mensen.”

Een leuk weetje… De naam Mabobelle refereert naar Bo en Belle, de twee hondjes van hondenliefhebster.