foreach

Mechelse vestiging van Foreach neemt snelle start

MECHELEN/MERKSEM – Een jaar geleden opende het Merksemse softwarebedrijf Foreach een tweede vestiging in de Frederik de Merodestraat in Mechelen. Vandaag werken in Mechelen tien mensen en wordt het kantoor intensief gebruikt voor contacten met de Brusselse klanten.

“Het doet deugd dat een idee dat op een blauwe maandag kwam opborrelen, dankzij de inzet en het harde werk van heel wat collega’s zo’n succes wordt”, zegt Jan Nuyens, ceo van Foreach. “Ik ben vooral blij dat ons team in Mechelen dezelfde ziel heeft als onze Antwerpse teams.”

De nabijheid van Thomas More campussen bij het Mechelse kantoor is een groot voordeel, en de binnentuin is een favoriete locatie voor de jaarlijkse bedrijfsbarbecue.

Het huidige succes betekent echter niet het einde van de ambities. “We zijn zeer blij met wat we al verwezenlijkt hebben”, aldus Isabelle Pacquée, verantwoordelijke van Foreach Mechelen. “Veel collega’s hebben nu een fijnere woon-werkverplaatsing en het team begint op kruissnelheid te komen. Maar er is nog heel wat groeipotentieel en dat willen we in ons tweede jaar ook benutten.”

Aanwerven

Foreach hoopt de komende maanden nog vijf nieuwe software ontwikkelaars aan te werven in Mechelen en eenzelfde aantal voor haar hoofdkantoor in Merksem.

Die extra mensen moeten helpen om de opdrachten te realiseren voor bestaande klanten en voor enkele toonaangevende nieuwe klanten die tijdens de zomerperiode werden opgestart.