ward

Ward Bosmans vervoegt redactie van Made in Mechelen

MECHELEN – Ward Bosmans (58) werkt vanaf heden voor de redactie van Made in Mechelen. Samen met Leen De Moor brengt hij op de website en in de nieuwsbrief dagelijks nieuws over ondernemingen uit de regio Mechelen-Lier.

Ward is freelance copywriter en heeft zijn eigen bedrijf BVBA Med & More. Hij is ook journalist bij Gazet Van Antwerpen voor de regio Mechelen, organiseert TEDx Mechelen en is vanaf het academiejaar 2019-2020 docent Duurzaam Ondernemen bij Thomas More.

Tot 2017 was Ward Bosmans Internal Communication manager bij Engie Electrabel en Account manager Sustainable Mobility. In 2007 werd hij uitgeroepen tot eco manager van het jaar en won hij de Suez Innovation Trophy voor een employee engagement project rond energiebesparing.

Ook zijn vrije tijd is goed gevuld: hij is voorzitter van de roeivereniging TRT Hazewinkel en percussionist bij Concertband Heffen, en is geregeld te vinden in Cultuurcafé Malvine.

Ward begint met veel enthousiasme aan zijn taak bij Made in Mechelen. “Ik voel mij thuis in de B2B wereld en heb een enorm respect voor ondernemende mensen, op welk vlak dan ook. Zelf ben ik zeer geïnteresseerd in innovatie en duurzaamheid. Oh ja, en ik ben verliefd op Mechelen.”