Foto_Winkelpunt

Brandbeveiligingshop.be heeft nu ook fysieke winkel

MECHELEN – Brandbeveiligingshop.be, online specialist in brandbeveiliging, opent een nieuw winkelpunt in Mechelen-Noord. Je kan vanaf nu als bedrijf en particulier ook in de Zandvoortstraat terecht om je brandbeveiliging te kopen of een jaarlijks onderhoudscontract voor brandblussers af te sluiten.

“Het winkelpunt past in onze filosofie om zo bereikbaar mogelijk te zijn. We zijn dit al online en trekken dit nu door naar een eerste winkelconcept“, zegt Kristof Sals, zaakvoerder van Online Fire Protection Group waar brandbeveiligingshop.be deel van uitmaakt.

Alle producten die je terugvindt op de website zijn onmiddellijk beschikbaar in het winkelpunt. “We kunnen momenteel een duizendtal producten uit voorraad leveren. Je stapt bij ons binnen en een expert begeleidt je bij je aankoop. Je kunt dan kiezen: de producten zelf meenemen of ze gratis laten opsturen”, aldus Kristof Sals.

Advies op maat

Klanten krijgen deskundig advies, maar de keuze blijft aan hen. “Een voorbeeld: wij raden doorgaans altijd een schuimbrandblusser aan door de geringe nevenschade bij brand. Als een klant toch een poederbrandblusser wenst, zullen we hem informeren over de nadelen, maar uiteindelijk heeft de klant altijd het laatste woord.”

“We worden dagelijks gecontacteerd door mensen die een onderhoudscontract hebben ondertekend, waarbij op de achterkant in de kleinst mogelijke lettertjes staat dat dit een contract is voor 10 jaar. Al onze contracten hebben een standaardduur van 1 jaar. Als bedrijfsleider weet je vaak niet in welk water je bedrijf zich bevindt over 2 jaar, laat staan over 10 jaar. Wij doen er alles aan om onze klanten te binden met goede ervaringen, niet met langdurige contracten. En in die filosofie past ook dit nieuwe winkelpunt.”

Het nieuwe winkelpunt, met ruime parking, bevindt zich aan de hoofdkantoren van Brandbeveiligingshop.be in de Zandvoortstraat 10. De winkel is iedere werkdag open en card-only: alle verrichtingen gebeuren met een bankkaart of app.

Brandbeveiligingshop.be heeft naast de webshop en het winkelpunt ook technici over heel Vlaanderen die instaan voor advies, keuring en plaatsing van brandbeveiliging.