Carrefour Express Boom

Carrefour opent buurtwinkel in Boom

BOOM – In de Velodroomstraat heeft Carrefour Express de deuren geopend. Het is 1 van de 3 nieuwe winkels die Carrefour op 1 week tijd opent. Zo zet het de expansie van haar buurtwinkels voort.

In de buurtwinkels Carrefour Express is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime omgeving kan doen. Zoals alle Carrefour Express-winkels stelt ook de nieuwe winkel in Boom gebruiksklare en gezonde maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor, maar ze hebben ook een brede waaier aan basisproducten en alle onontbeerlijke producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Deze winkels zetten bovendien het Act For Food-programma, dat concrete acties voorstelt om beter te eten, extra in de kijker.

De ruime openingsuren zijn een extra troef. Zo is de buurtwinkel in Boom enkel op dinsdag gesloten, maar op alle dagen geopend tot 20 uur, ook op zon- en feestdagen.

Carrefour heeft de ambitie om per jaar 30 winkels te openen. In dezelfde week als de winkel in Boom de deuren opent, is er ook een Carrefour Express geopend in Boechout en Scherpenheuvel. In ons land zijn er momenteel 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive. Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste foodretailers ter wereld met meer 380.000 medewerkers en meer dan 12.300 winkels in meer dan 30 landen.