POM2

Syneton breidt software uit met betaaloptie van POM

BORNEM – Syneton biedt accountancykantoren die gebruikmaken van de Admin-IS/Admin-Consult, voortaan een nieuwe functie aan. Dankzij een samenwerking met POM uit Antwerpen kan er voortaan eenvoudiger en sneller betaald worden.

Syneton ontwikkelt software voor dienstverlenende KMO’s die hun administratie beter willen organiseren. Met Admin-IS en Admin-Consult bieden ze performante bedrijfstools aan voor tijdsregistratie, facturatie, contactbeheer, taakopvolging en rapportage. Er worden ook een aantal koppelingen met externe diensten aangeboden om de basisfunctionaliteit van de software uit te breiden, zoals nu met POM.

Zo wordt het in de facturatiemodule van Admin-IS en Admin-Consult mogelijk om een slimme POM-betaalknop toe te voegen aan de facturen die via e-mail verzonden worden en een QR-betaalcode op de PDF-versie. Daarbij zijn alle betaalgegevens vooraf ingevuld, waardoor het voor de betaler eenvoudiger wordt om de betaling af te ronden. Syneton verwacht zo ook minder betalingsherinneringen te moeten versturen.

Gebruikers van Admin-IS en Admin-Consult kunnen de koppeling met POM eenvoudig activeren nadat ze een aanvraagformulier invullen en ondertekenen en zo een POM business account hebben aangemaakt.